Munca ne face sanatosi

office_business_desk_237992_lDesi suna incredibil munca ne face mai sanatosi. Si asta pentru ca ne ajuta sa ne implinim si sa obtinem satisfactii. In plus munca inseamna un anumit tip de efort, care este necasar unui trai sanatos. Important este insa ca munca sa fie facuta in conditii care sa nu dauneze sanatatii noastre. Si aici nu este vorba pur si simplu despre protectia muncii, ci despre mediul de lucru si modul de lucru.

Cand vine vorba de o fabrica sau de o mina, masurile pentru indeplinirea muncii in conditii care sa nu dauneze sanatatii sunt clare. Dar noile profesii si in special cele de birou nu cunosc inca astfel de masuri. De cate ori v-a vizitat cineva pentru a se asigura ca folositi setari potrivite la monitor, sau ca scaunul este ergonomic si nu va provoaca deformari ale colanei vertebrale, si de cate ori a fost verificat mouseul pentru ca sa fie si el ergonomic?

Probbail ca nimeni nu a facut aceste verificari si din acest motiv trebuie sa le faceti voi, pentru ca altfel o sa regretati. Nu este mare lucru sa aplicati unele masuri de baza in aceasta privinta.Efectul este insa foarte mare. In paralel trebuie sa feacti insa si miscare, oricat de invechit suna, este foarte important.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: