Terapia cu vanilie

rose_white_vanilla_730498_l

Vanilia este o orhidee exotica, si printer putinele care au si miros. Ea creste foarte mare, si atinge o lungime de zeci de metri. Pe aceasta liana cresc fructe, care arata ca niste pastai negre. Gustul de vanilie este greu de sintetizat, dar oamenii de stiinta au reusit. Totusi, se prefera fructul original, pentru ca diferenta este inca mare.

Vanilia are un effect calmant, si asta chiar sic and este doar mirosita. Chiar daca nun e dam seama, ea reduce presiunea arteriala si relaxeaza muschii. Din acest motiv este bine ca sa avem esenta de vanilie in casa si presaram cateva picaturi intr-un vas cu apa fierbinte.

Dar vanilia are si un effect calmant asupra stomacului. Deci cand ne doare stomacul putem sa bem un ceai de vanilie, sau sa adaugam cateva picaturi de esenta de vanilie la unalt ceai. Vanilia s epoate folosi drept calmant pentru stomac si cu alte ocazii. Avantajul este ca vanilia este o substanta blanda cu stomacul nostrum, si nu este un medicament agresiv. Normal ca din acest motiv nu poate sa fie un tratament de sine statator, ci un adjutant de incredere.

Sa nu credeti insa ca daca mancati ingehtata cu vanilie veti avea un astfel de efect. Vanilia sintetica nu are proprietati medicinale.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: