Crystal Meth dauneaza copiilor

stripes_cocaine_sepia_222967_lAu aparut noi rezultate din cercetarile cu drogul methylamphetamin, cunoscut si ca meth. Pe langa faptul ca meth produce dependenta fizica destul de severa (lucru ce se stia deja), el are efecte devastatoare asupra copiilor cand este consumat de femei gravide. Methylamphetamina trece in placenta si deci in circulatia sanguina a copilul. De aici ajunge in creier unde produce pagube ireparabile.

Meth este dorg folosit in special la petreceri deoarece da energie, scade durerile si inhiba foamea. In acelasi timp are un efect de trezire si creste cheful de sex, astfel incat meht este un drog indragit in special de tineri la petreceri. Se mai numeste si Ice, Crystal Meth sau doar Crystal se trage pe nas, se injecteaza sau se fumeaza.

Methylamphetamina afeceteaza in special substanta alba, adica acea parte a creierului care face legatura intre cele doua emsifere ale creierului. Acest drog se raspandeste tot mai mult si in Romania, mai ales acolo unde exista banii necesari pentru a-l cumpara. In vestul europei Meth inlocuieste tot mai mult consumul de heroina si cocaina, dar desi aparant un lucru bun, aceasta nu este o schimbare reala, deoarece consumul de Meth are acelasi efect asupra vietii oamenilor: dependenta si probleme sociale.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: