In loc de cafea

gimnastica dimineata cafea

Cafeaua a devenit unul dintre cele mai raspandite bunuri de lux- astfel incat nu mai este un lux ci o nevoie. Cafeaua ne da energia necesarea pentru a ne trezi din transa nocturna si pentru a ne indeplini sarcinile. dar exista metode mult mai bune pentru a ne energiza, deoarece cafeaua bauta des ne face foarte rau.

Metoda clasica si cea mai buna pentru a ne trezi este gimnastica de dimineata. Desi suna a invechit, gimnastica de dimineata are urmatoarele avantaje:

  • gimnastica de dimineata anima spiritul, adica ne face mai voiosi si mai pozitivi. chiar daca si cafeaua ne da energie, de multe ori ne transpune intr-o stare morocanoasa.
  • gimnastica alunga durerile de spate, care ne fac viata grea. Mai ales daca se sta mult pe scaun, gimnastica de dimineata este un program perfect pentru preventie si functioneaza mai bine decat masajul
  • gimnastica de dimineata anima si circulatia sangelui si daca o faceti cu fereastra deschisa veti oxigena tot corpul si o sa deveniti mai fresh. Acest aport bogat de oxigen porneste procesul de trezire si il accelereaza

La inceput poate sa fie mai dificil sa va obisnuiti sa faceti dimineata gimnastica si va fi si mai greu sa renuntati la cafea. Cel mai bine este sa renuntati treptat la cafea si sa faceti tot mai multa gimnastica. Zece minute ar trebui sa fie obiectivul final. Acest lucru nu inseamna ca nu trebuie sa mai beti niciodata cafea- dar beti mai rar si nu dupa trezire.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: