Drogul Spice nu mai e un mister

drogul spice interzis

Autoritatea pentru Crima Organizata(BKA) a Republicii Federale Germani a descoperit substanta activa din noul drog spice. Substanta care da efectul psihoactiv  al drogului este un canabinoid sintetic, similar celui din marijuana. Substanta se numeste CP-47,497  si este de cateva ori mai puternica decat substanta din natura. Initial se credea ca substanta JWH-018 da efectul drogului, dar BKA a anuntat ca nu a fost gasita decat in putine mostre de calitate proasta.

Drogul spice a fost interzis in Germania si urmeaza ca in urmatorul an Parlamentul Federal sa emita un act legislativ pentru a introduce si o sanctiune. Drogul este periculos, pentru ca nu se cunosc efectele sale pe termen lung si pentru ca provoaca dependenta prin puterea sa psihoactiva. Drogul Spice exista aproximativ de 6 ani, timp in care a fost comercializat in diferite tari, chiar in magazine, nefiind interzis. De cand consumul de Spice s-a raspandit alarmant si s-au descoperit efectele sale secundare a fost interzis.

Spice are un efect similar cu marijuana sau hasisul, dar este mult mai puternic fiind sintetizat in laborator. Desi el este vandut sub forma de amestec de plante, substanta activa este una sintetica, adaugata ulterior amestecului de plante. De obicei drogul se fumeaza. Multi utilizatori au inceput sa il prefere traditionalei marijuana, datorita faptului ca initial nu era ilegal.

Reclame

2 răspunsuri so far »

  1. 1

    SomeOne ♥-♥-♥ said,

    Am tras Spice Smoke si e belea frate esti fericit!:))

  2. 2

    SomeOne ♥-♥-♥ said,

    esti fefricit ma refer deoarece faci ce vrei tu nu ce spun parinti meuereu te simti liber:X..


Comment RSS · TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: