Banii fac orgasmul?

orgasm femei

Chiar daca nu ne gandim prea des la asta, cu totii stim ca sexul are principala functie de a reproduce omul. In confitiile astea a fost acceptat usor, ca orgasmul masculin serveste acestui scop. Orgasmul feminin a fost insa mult timp o enigma si un motiv de cearta pentru oamenii de stiinta. Intre timp s-a dovedit ca si orgasmul feminin are acelasi scop: cu cat o femeie crede mai mult caa gasit un partener potrivit cu atat e mai probabil ca ea sa aiba orgasm. Prin contractiile musculare, orgasmul feminin creste probabilitatea ca sa se ajunga la o sarcina.

Cercetatorii britanici au facut insa si alte descoperiri interesante: cu cat partenerul este mai bogat cu atat femeia are mai des orgasm. Acest studiu a fost facut pe peste 1500 de femei. Aceasta descoperire are sens din punct de vedere evolutionist: cu cat un barbat este mai puternic, si are mai multi bani cu atat este un partener mai potrivit si cu atat este mai bine ca o femeie sa aiba orgasm cand intretine realtii cu el. Cu alte cuvinte banii sunt sexy.

Problema studiului este insa ca nu a descoperit decat o corelatie. Adica nu rezulta automat ca banii produc orgasmul. Este posibil ca barbatii ale caror partenere au mai des orgasm sa se priceapa mai bine la a castiga bani, sau sa prefere femeile care au orgasm mai usor. Cert este insa ca exista o legatura intre cele doua.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: