Operatiile cu laser la ochi – mituri

laser ochi

Astazi vreau sa vorbesc despre operatiile cu laser la ochi. Exista multe prejudecati legate de acest tratament si din pacate acest lucru ii impiedica pe multi sa se opereze si deci sa se vindece. Operatiile cu laser la ochi exista de foarte mult timp in lume, cel putin 20 ani. De atunci tehnologia s-a imbunatatit enorm iar operatiile cu laser la ochi au devenit o mantuire pentru multi purtatori de ochelari. Iata cateva mituri legate de operatiile cu laser la ochi:

  • laserul este daunator pentru ochi. cu totii stim ca lumina puternica dauneaza ochilor si este dureroasa si atunci ne gandim ca acelasi lucru este valabil si pentru operatiile cu laser. Insa razele de laser folosite in operatie sunt calibrate astfel incat sa se obtina exact efectul scontat. Puterea lor de a influenta ochiul este exploatata spre beneficiul pacientului
  • operatiile cu laser sunt periculoase. De fapt operatiile cu laser la ochi sunt un tratament care functioneaza aporape in fiecare caz. Reusita este de peste 90%, ceea ce este un procent remarcabil pentru medicina, si mai ales pentru tratamentele pentru ochi
  • operatiile cu laser sunt dureroase. Acest lucru nu este adevarat. In timpul operatiilor cu laser nu curge sange si aceste operatii nu sunt invazive, motiv pentru care sunt folosite atat de des. La scurt timp duoa operatie putetei merge acasa.
  • operatiile cu laser sunt scumpe. Intradevar costa mai mult decat o pereche de ochelari, dar pe termen lung merita.

Pentru o operatie cu laser este necesar ca dioptriile ochiilor dumneavoastra sa se stabilizeze si sa nu mai creasca sau sa scada. Pentru a afla daca puteti face o operatie cu laser la ochi, si cat costa sau unde o puteti face, consultati un medi oftalmolog.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: